за нас

Нашата компанија произведува различни машини, машини и комплетни опреми со многу специфиции, како што е прат, Хајр, Чистење, селектор, каменувачка машина, пљачки на семиња, градитер, опрема за подигање и пренесување итн. Исто така, може да обезбеди инспекција на семе и тестирање инструменти, мерење на пакувачките машини и одредување на бои. Во меѓувреме, Нашата компанија доби безброј чести како „Сединетите за контакт и ветување“, „Напредна даночна единица“, „Одделот на потрошувачката доверба“, „Единица за демонстрација на нивото АAA за квалитет, Служба и кредит“. Многу производи, вклучувајќи ги и возилата за обработка на семиња и пелетер на семиња, добија национални патенти. Покрај тоа, Исчистувачот на семето го освои сертификатот на „Квалификуван производ со стабилна квалитет“ и возилото за процесирање семејство победи „Евреј i земјоделски промоција на сертификатот“. За подобро да им служат на огромните корисници низ целиот свет, и за да го исполнат глобалниот стратешки распоред на компанијата, Шиџијахуанг Санли селекција машинери Ко. Линд. Целосно сопственикот на Шиџијажуванг QinTong Imp & Ex Exp Trade Co., Линд. е воспоставен. Компанијата на Qintong е колекција на земјоделски дизајн, произведување, консултација на проектот, продажбата на производите како една интегрирана компанија.

Гледај Повеќе

Вести

Анализа на главните фактори што влијаат врз зголемена густина


Зошто специфичниот одделник на гравитацијата е крајно решение за вашите потреби за чистење на зрната?

Вовед: Дали сте уморни од неефикасни и користат временски методи за чистење на жито? Дали бараш сигурен и ефикасен начин да се одвоиш загадени од житото? Ако да, тогаш не погледнете подалеку од специфичната гравитација, Револуционерната алатка која ќе го трансформира твоето искуство за чистење на жито.


Вовед: Во денешната земјоделска индустрија, Неопходно е да имаат алатки и опрема кои можат да се справат со растечките барања. Сепараторот на специфичното гравитација е производ дизајниран за земјоделската индустрија која може да револуционира материјалното одвојување. Во оваа статија, Ние ќе разговараме за СП на специфичниот одделник на гравитацијата и како тоа може да им помогне на земјоделските професионалци да останат пред натпреварот.


Зголемување на ефикасноста и претставноста со специфичниот одделник на гравитација

Вовед: Во земјоделската индустрија се одредувањето и одвојувањето на материјалите што се темели на конкретна гравитација се неопходни процеси. Сепараторот на специфичниот гравитација е иновативен производ кој може да помогне да се зголеми ефикасноста и прецизноста во овие процеси. Во оваа статија, Ние ќе разговараме за предностите од користењето на специфичниот одделник на гравитација и како тоа може да им помогне на земјоделските професионалци да ги оптимизира нивните операции.


Апликација на поделувачот на примероци на семиња за обезбедување на стабилниот квалитет

Семето е важен фактор во земјоделското производство, и стабилноста на квалитетот на семето е директно поврзана со ефикасноста на производството и квалитетот на производите. Затоа, многу е неопходно да се извршува сеопфатно и точно детектирање на семињата. Како опрема за детектирање на семињата, Поделачот на примерокот на Семе може да ја подобри ефикасноста на детектирање додека ја осигурува точноста на примерокот на семе. за да се обезбеди стабилноста на квалитетот на семето.


Одделувач на примерокот од Кина воведува кој е поделувач на примерокот

Одделувач на примерокот од Кина ви кажува дека кога ќе ја спроведете инспекцијата на семе, Мал дел од примероците на семиња често се избираат за инспекција, Значи, како да извлечеш примероци од голем број семиња? Одделувач на примерокот од Кина од случајниот избор дефинитивно не е прифатлив, во овој момент, методот на квартирање или методот на примерокот на подивачот мора да се употреби.


Најдобри снабдувачите на пченица воведуваат апликација на кикирики

Најдобри снабдувачи на пченицата ви велат дека со широка примена на машини на кикирики и континуираниот развој на пазарот, Исто така, исто така е употребено применувањето на кикирики. Најдобри снабдувачи на пченицата ви велат, но бидејќи многу корисници немаат добро сфаќање на точниот начин да ја користат машината, предизвикува проблеми откако машината се користи за извесен период, или изведбата на самата машина не е доведена.


Како работат производителите на професионалци на ќоше

Како функционираат производителите на ќошиња? Професионалните производители на пченка се професионална опрема што се користат за граната на пченка. Таа има карактеристики на едноставна структура, удобна операција, потрошувањето на ниска енергија и ниска бучава. Тоа е многу популарно во процесот на производството на кикирики.


Гледај Повеќе